Behandeling

Osteopathie

Pijn hoeft geen constante in je leven te zijn, en daar willen wij graag bij helpen. Bij osteopathie helpen we je weer thuis te voelen in je lichaam, eindelijk verlost van die vervelende pijn. Zodat je opnieuw vol vertrouwen door het leven gaat. Niet langer teleurgesteld door wat je lichaam niet kan, maar trots op wat je wél kan.

Baby-osteo

Moesten baby’tjes pratend ter wereld komen, zou het leven makkelijker zijn. Helaas beperkt de taalvaardigheid zich in het begin tot wat schattige kreetjes, lachjes en af en toe (helaas) een huilbui. Wat er scheelt? Daar heb je het raden na. En een duidelijke diagnose ontbreekt vaak. Daar willen wij iets aan doen.

Kinesitherapie

Een zeurende schouder? Een pijnlijke rug? Een knie die soms tegensputtert of gegarandeerd stijf na een sportsessie? Soms wil je lichaam gewoon niet (meer) mee. Blijf er vooral niet mee rondlopen, want in 99% van de gevallen is er iets aan te doen. En daar willen wij graag bij helpen.

Wie kan bij ons terecht?

Een specifieke klacht behandelen? Een sportief doel? Of gewoon tijd om die conditie eens onder handen te nemen? Iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken kan bij ons terecht.

Iedereen met (chronische) lichamelijke (pijn)klachten die aangepakt moeten worden.

Kleine en middelgrote sportclubs die aan de preventie en behandeling van blessures willen werken.

Bedrijven die de lichamelijke gezondheid van hun werknemers hoog in het vaandel dragen.

Motivatie is alles.

In de kijker

Aquarevalidatie

Dé manier om je fysieke capaciteiten op een niet-invasieve manier opnieuw op te bouwen, te onderhouden of te verbeteren.

In de kijker

Langdurige chronische klachten

Aanhoudende pijn of klachten die regelmatig opspelen? Blijf er niet mee lopen. Samen gaan we op zoek naar een nieuw evenwicht.

In de kijker

Slechte slapers

Een slechte nachtrust heeft op iedereen een negatieve impact. Slaapt je kindje niet vlot door (en jij dus evenmin)? Daar willen (en kunnen) wij bij helpen.

Onze therapeuten

Je kan bij onze therapeuten terecht voor revalidatie, blessurepreventie, begeleiding en groepslessen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte aanpak.

Focus op algemene ondersteuning bij lichamelijke klachten

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS