"B IS VOOR BEWEGING"

Gezondheidsalfabet voor het hele gezin.

Duik in de betoverende wereld van het alfabet, waar elke letter een geheim over onze gezondheid onthult. Dit prentenboek is een kleurrijke en leerzame ontdekkingstocht voor kinderen en ouders, waarbij we samen gezonde gewoonten aannemen en leren over ons lichaam en onze geest.

Z van Zelfzorg

Elke pagina brengt weer een nieuwe gezondheidsnoot, tot en met de Z van Zelfzorg, een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl.

A

A is van Ademhaling, ons krachtig gereedschap voor ontspanning en balans.

B

B staat voor Beweging, want rennen, springen en spelen maakt ons sterk en gelukkig

C

En C is kort voor Curieuzeneuzemosterdpot, waar een wonderbaarlijk avontuur en nieuwsgierigheid samenkomen.

Dus...

Ben je geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft? Zoek je gewoon een mooi prentenboek om samen met je mini te doorbladeren? Zoek je gewoon een mooi prentenboek om samen met je mini te doorbladeren? Of misschien wel allebei? Laat je dan inspireren door dit leuke boekje boordevol gezondheidsweetjes van A tot Z.  Voor ouders én kinderen, want een gezonde levensstijl begin vroeger dan je denkt.

 

Dankzij de prachtige illustraties is dit prentenboek een bron van gezondheidsgeluk voor het hele gezin. Een liefdevolle reminder dat we voor elkaar en onszelf moeten zorgen, en dat het opbouwen van gezonde gewoonten een avontuur is dat we samen kunnen beleven!

 

Geschreven door Ruben en Tessy.  Baby osteopaat en bekkenbodemtherapeute. Met een PHD in levensstijl en reproductieve gezondheid. Maar bovenal papa en mama van twee leuke kids Odette en Marcel. Alle tips werden prachtig geïllustreerd door Sofie (sofiej@design).

€ 15,95 per stuk,

* bij aankoop van 10 exemplaren krijg je er 1 gratis bij! Ideaal voor scholen, praktijken, …

Waar te vinden?

Haal het boekje af in onze praktijk of bij een van onze partners.
Of bestel het gewoon online en dan wordt het bij je thuis bezorgd.
Je kunt de boekjes afhalen op volgende locaties:

Mechelen

Studio Tosti
Onze Lieve Vrouwestraat 10

Mechelen

De Handleiding
Nekkerspoelstraat 26

Eppegem

Atelier PUUUR
Kreupelstraat 15

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS