Osteopathie Health in Progress

Osteopathie

Pijn hoeft geen constante in je leven te zijn, en daar willen wij graag bij helpen. Bij osteopathie helpen we je weer thuis te voelen in je lichaam, eindelijk verlost van die vervelende pijn. Zodat je opnieuw vol vertrouwen door het leven gaat. Niet langer teleurgesteld door wat je lichaam niet kan, maar trots op wat je wél kan.

Waarvoor kom je naar ons?

  • Chronische klachten
  • Acute klachten
  • Spanningsklachten
  • Blokkades
  • Bewegingsbeperking

Waarom Health in Progress?

Kinesitherapie en osteopathie zijn niet hetzelfde. Een kinesist begeleidt mensen bij revalidatie. Een osteopaat gaat op zoek naar een nieuw evenwicht.

Holistische totaalvisie

Geen zweverig gedoe, wél resultaat. We bekijken jouw klachten vanuit verschillende invalshoeken en focussen op het lichaam en patiënt als geheel.

Duurzame oplossing

Met behulp van anatomie en inzicht in het menselijk functioneren helpen we jou om die balans te herstellen, waardoor je klachten worden aangepakt bij de bron.

Persoonlijke aanpak

We beginnen met een uitgebreid vraaggesprek en doorgedreven testing voor een zo volledig mogelijk beeld van jouw situatie. Vervolgens stellen we een individueel behandelplan op.

Onze therapeuten

Health in Progress is een trainingscentrum voor een gezonde levensstijl in elke fase van het leven. We zijn er voor iedereen, van baby tot volwassene.

Focus op algemene ondersteuning bij lichamelijke klachten

Onze osteopaten focussen niet enkel op specifieke klachten, maar bekijken het lichaam als één geheel voor een volledige totaalaanpak.

Aan de slag

Niemand zou met pijn moeten leren leven. Jij ook niet. Worstel je met bepaalde klachten of wil je gewoon eens een grondig onderhoud? Wij helpen je graag verder.

Wat neem ik mee naar mijn (eerste) behandeling?

Vergeet zeker je identiteitskaart niet, en draag liefst comfortabele kledij. Heb je een doorverwijzing van een dokter? Breng dan ook het voorschrift en eventuele verslagen en scans mee.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via ons boekingsysteem. De eerste afspraak betaal je ter plaatse (bij voorkeur via bancontact of eventueel cash), daarna betaal je eenvoudig online.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS