Kinesitherapie Mechelen

Kinesitherapie

Rug- of hoofpijn? Last van je bekken? Heeft je baby een voorkeurshouding? Vind bij ons de ondersteuning die je zoekt. Blijf er vooral niet mee rondlopen, want in 99% van de gevallen is er iets aan te doen. En wij staan klaar om te helpen.

Waarvoor kom je naar ons?

  • Fysieke pijnklachten
  • Pediatrische kinesitherapie
  • Bekkenbodemtherapie
  • Pre en postnatale begeleiding

Waarom Health in Progress?

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. De focus ligt op actieve revalidatie waarbij je zélf terug de controle neemt, eventueel in combinatie met een manuele behandeling.

Persoonlijke behandeling

Na een uitgebreide intake en een grondige analyse stellen we een behandelplan op maat op. Daarbij ga je vooral zelf aan de slag, onder onze professionele begeleiding.

Resultaatgericht

Teamwork makes your dream work. Ieder teamlid heeft zijn eigen waarde en expertise. Een multidisciplinaire aanpak dus, altijd met focus op jóuw gezondheid.

Happy clients

99% van onze klanten zou ons aanbevelen bij kennissen (zo bleek uit een enquête van Thomas More).

Aan de slag

Blijf er niet mee zitten en maak een afspraak.

Wat neem ik mee naar mijn (eerste) behandeling?

Vergeet zeker je identiteitskaart niet, en draag liefst comfortabele kledij. Heb je een doorverwijzing van een dokter? Breng dan ook het voorschrift en eventuele verslagen en scans mee.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via ons boekingsysteem. De eerste afspraak betaal je ter plaatse (bij voorkeur via bancontact of eventueel cash), daarna betaal je eenvoudig online.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS