Baby zkt slaap

Slaaptraining, gecontroleerd huilen, crying-it-out. Veelgebruikte technieken om baby’tjes te leren doorslapen, die één ding gemeen hebben: je kindje ligt vaak moederziel alleen te huilen. Maar wat als er nóg een manier is? Zonder onnodige tranen, zonder uitzichtloze nachten, maar mét resultaat?

Waarvoor kom je naar ons

  • Meer dan een quick fix
  • Je kind kind beter begrijpen
  • Een manier die goed voelt voor ouder en kind
  • Advies bij een uitzichtloze situatie

Baby zkt slaap


367 euro

Slaapbegeleiding

3 weken begeleiding

Waarom Health in Progress?

Wij willen een zachte methode aanreiken om je moeder- (of vader)gevoel te volgen, maar met positief effect op de ontwikkeling van je kindje. En jullie nachtrust.

Respect voor jullie visie

We starten altijd met een betrokken vraaggesprek. Zo zitten we zeker op dezelfde golflengte en houden we ten allen tijde rekening met jullie visie als ouder.

Op maat gemaakt

Geen standaard voorgekauwd project. Wel een individueel plan, voorafgegaan door een analyse van het huidige slaapritme van ouders en kind.

Dagelijkse (snelle) opvolging

We zijn elke dag online bereikbaar voor vragen. Zo blijven jullie nooit met vragen zitten en kan je meteen handelen als dat nodig moest zijn.

Kan osteopathie helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van baby’s aan de hand van osteopathie. Sommige baby’s hebben immers spanningen in hun lijfje, waardoor slapen moeilijk is.

Kijk gerust even HIER voor meer informatie.

Onze therapeuten

Focus op algemene ondersteuning bij lichamelijke klachten

Aan de slag

Wij beloven niet dat het makkelijk gaat zijn. Wel dat we jullie op een respectvolle en realistische manier begeleiden richting een betere nachtrust. Want ja, dat kan.

Gratis intake

Geen idee waarvoor je bij ons terecht kan? Maak dan nu je afspraak voor een gratis intakegesprek.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS