Orthopedische letsels behandelen in Mechelen

Health in Progress is een trainingscentrum voor een gezonde levensstijl in elke fase van het leven. We zijn er voor iedereen, van baby tot volwassene. Samen werken we aan jouw sportieve ambitie of gezondheidsdoel. Je komt bij ons voor begeleiding op maat door een professional en voor workshops of groepslessen. We hanteren een multidisciplinaire visie op gezondheid die focust op het evenwicht tussen beweging, voeding en rust.

Onze kinesist(en)

Health in Progress is een trainingscentrum voor een gezonde levensstijl in elke fase van het leven. We zijn er voor iedereen, van baby tot volwassene.

We zijn constant op zoek naar interessante samenwerkingen.

Wie kan bij ons terecht?

Bij Health in Progress telt maar 1 ding: motivatie. Het maakt ons niet uit of je 9 of 99 bent, groot sporter of helemaal niet. Onze missie is simpel: jezelf beter doen voelen.

Iedereen met (chronische) lichamelijke (pijn)klachten die aangepakt moeten worden.

Kleine en middelgrote sportclubs die aan de preventie en behandeling van blessures willen werken.

Bedrijven die de lichamelijke gezondheid van hun werknemers hoog in het vaandel dragen.

Motivatie is alles.

Download


ebook

Titel van een Ebook over maximaal twee lange lijnen 2 extra extra extra extra extra lang

Download


ebook

Titel van een Ebook over maximaal twee lange lijnen 1

Aan de slag

Bij Health in Progress telt maar 1 ding: motivatie. Het maakt ons niet uit of je 9 of 99 bent, groot sporter of helemaal niet. Onze missie is simpel: jezelf beter doen voelen.

Met voorschrift

Heb je een doorverwijzing van je arts? Breng dan zeker je voorschrift mee. Zo krijg je een deel terugbetaald van de mutualiteit.

Begeleiding

Gezondheid is een werkwoord. Wij ondersteunen jou graag bij een gezonde levensstijl zodat je het hele jaar door goed in je vel zit.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS