Hoofdpijn voorgoed verleden tijd

Heb je soms moeite om je te concentreren op het werk door een bonzend hoofd? Zeg je regelmatig een afspraak af omdat migraine roet in het eten strooit? Kortom: worstel jij regelmatig met hoofdpijn en heb je daar stilaan schoon genoeg van?

Wat beloven wij je NIET:

  • Een "all-in standaard methode" die niet op maat is van jouw klacht
  • De zogezegd snelle oplossing die dan maar heel even werkt
  • Een aangenaam warmtepack want dat kan je thuis ook doen

Eindelijk zonder hoofdpijn door het leven

Meestal wuiven we het weg. ‘Ach, het is maar hoofdpijn’. Maar niets is minder waar. Hoofdpijn is een van de meest voorkomende aandoeningen wereldwijd en heeft een enorme impact. Op je carrière, je sociaal leven, maar ook op je algemeen welzijn en je gezondheid. Ben je het beu om hoofdpijn te hebben? Dat snappen we. En daar willen wij iets aan doen.

 

HOE ZIET ONS ACTIEPLAN ERUIT?

Op zoek naar de oorzaak

Aan de hand van een uitgebreid kennismakingsgesprek creëren een gedetailleerd beeld over jouw situatie. Er zijn immers veel verschillende soorten: migraine en spanningshoofdpijn zijn de bekendste. Maar daarnaast worstelen heel wat mensen zonder dat ze het weten met clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, sinusitisklachten of cervicogene hoofdpijn. 

Testing

Tijdens ons klinisch onderzoek kunnen we bepaalde linken leggen naar de mogelijke oorzaak van je hoofdpijn. Soms zijn andere lichaamszones betrokken bij je hoofdpijn klacht. Deze sluiten we in deze stap uit of nemen we mee in het behandelplan.

Overleg

We leggen jou uit wat de mogelijke oorzaak van je klacht kan zijn en hoe we hier samen mee aan de slag kunnen gaan.

Behandeling

We focussen niet enkel op de lokale hoofdpijn, maar nemen we het hele lichaam in beschouwing. Onderliggende factoren spelen vaak ook een rol.

Sorry, no posts matched your criteria.

Verwacht van ons geen onrealistische quick fix of een eenzijdige behandeling van jouw klachten. Wél een behandelstrategie die bij jou past, waarbij zachte technieken om gespannen zones los te maken gecombineerd worden met thuisoefeningen. Zo speel je zelf een actieve rol in het wegnemen van je hoofdpijn, waardoor je op een duurzame manier voor eens en voor altijd van die vervelende hoofdpijn verlost bent.

Onze expert hoofdpijn

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS