Boost je gezondheid

Heb je al vaak een dieet geprobeerd maar ben je minstens even vaak gestopt? Wil je wel beginnen sporten, maar is de drempel te hoog? Voel je je niet per se slecht, maar ook niet echt super? Kortom: zou je graag aan je gezondheid werken, maar weet je niet hoe? Goed nieuws: wij wel. En dat willen we graag met jou delen.

Waarvoor kom je naar ons

  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer kracht
  • Betere gezondheid
  • Onderbouwde coaching

Screening + traject


Eén op één gesprek

Multidisciplinair overleg

Inclusief advies

Waarom Health in Progress?

Klaar om alles eruit te halen wat erin zit? Daar willen wij bij helpen! Met ‘Boost je gezondheid’ gaan we voor een persoonlijke aanpak en een duurzaam resultaat.

Multidisciplinaire aanpak

Gezondheid is een breed begrip, en dankzij de samenwerking tussen verschillende experts kunnen we op elk gebied de juiste coaching bieden.

Langetermijnvisie

De combinatie van voeding-, mindset- en fysieke begeleiding levert een unieke totaalaanpak op voor een duurzaam groeiproces op lichamelijk én mentaal vlak.

Persoonlijk traject

Niemand is hetzelfde. Tijdens een uitgebreide screening peilen we naar jouw moeilijkheden, krachten en doelen. Daarna stellen we een plan op maat op.

Onze therapeuten

Focus op algemene ondersteuning bij lichamelijke klachten

Voor dit traject slaan we de handen in elkaar met een diëtist en psycholoog, om jou de meest duurzame en volledige ondersteuning te kunnen bieden.

Aan de slag

Klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten en samen met een team van experts manier aan je gezondheid te werken? Dan is dit traject iets voor jou!

Begeleiding

Gezondheid is een werkwoord. Wij ondersteunen jou graag bij een gezonde levensstijl zodat je het hele jaar door goed in je vel zit.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor de ideale begeleiding bij de eerste 1000 dagen van je baby? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS