Laura

Ambassadeurs
Door: Laura
Share
FacebookLinkedInTwitter

Na een traumatisch schouderletsel kwam ik op aanraden van mijn huisarts bij Health in Progress terecht. Gelukkig maar, want Ruben is de eerste kinesist die echt meedenkt, alles uit de kast haalt en durft te zeggen wanneer een letsel zijn petje te boven gaat en de zorg van een specialist nodig heeft. Maar goed ook, want het bleken twee scheuren in mijn schouder te zijn die voor een enorm ongemak zorgden.

Volledig hersteld
Na de operatie was het vanzelfsprekend dat mijn revalidatie verderging bij Health in Progress. Dit keer bij Younah, een topkinesiste die me meteen op mijn gemak stelde dankzij haar zachte en lieve aanpak. Door het krachtverlies en de immobiliteit van de schouder was het zelfs onmogelijk geworden om zelfstandig mijn haren te wassen. Toegegeven, ik heb een aantal keren gevloekt op de oefeningen, maar achteraf gezien waren die een zegen. Ik herstelde volledig van een schouderblessure die volgens de specialist nochtans erg complex was.

Samen aan de slag
Tegenwoordig ben ik er nog steeds in behandeling, maar dan voor mijn scoliose die al jaren opspeelt. Health in Progress is de eerste praktijk die meer doet dan enkel losmaken en masseren: het is een plek waar je samen aan de slag gaat, waar kinesisten verder durven kijken en de juiste vragen durven stellen, met oog op een pijnvrij en meer mobiel leven. In al die jaren heb ik de accommodatie enorm zien veranderen en uitbreiden, mooi om te zien hoe ze erin slagen een team neer te zetten dat 100% voor iedereen klaar staat.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor jouw kathedraal van een lichaam? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS