Personal training

Heb je het gevoel dat je maar wat aanmoddert in de fitness? Doe je steeds dezelfde oefeningen? Of wil je eens iets anders (en efficiënters) dan steeds hetzelfde rondje joggen? Dan hebben wij goed nieuws, want dankzij personal trainers Bram en Dominique haal je gegarandeerd het meeste uit jouw noeste arbeid.

Wat bieden wij je NIET

  • Mirakels ;-)
  • Voedingsschema's
  • Iemand die loopt te schreeuwen tijdens je oefeningen

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Dominique is gespecialiseerd in functionele training. Met behulp van de juiste oefeningen, merk je al snel dat je spieren aansterken, je conditie verbetert en je je fitter voelt. Ook hardlopers kunnen bij Dominique terecht voor specifieke looptrainingen en schema’s, net als mama’s (to be) die willen (blijven) sporten tijdens en na de zwangerschap.

Graag meer spiermassa? Een actieplan voor in de fitness of aangepaste trainingsschema’s? Bram zet graag zijn gespierde schouders mee onder jouw doelen. Met een fascinatie voor spieropbouw, krachttraining en anderen ‘leren fitnessen’ is hij de ideale coach om dit keer wél die doelen waar te maken.

Wat houdt personal training precies in?

Een personal trainer is geen brullende bullebak die je helemaal afbeult tot je niet meer op je benen kan staan (enfin, toch niet bij ons). Wat is personal training – PT voor de vrienden – dan wel? Een uur constructieve één-op-één training, volledig aangepast aan jouw lichaam en doelen. Kom je voor het eerst? Zie het dan eerder als kennismaking. Daarbij doen we enkele oefeningen om het niveau te bepalen, en krijg je alvast een voorproefje van je toekomstige work-outs. Vanaf de tweede keer krijg je een volledig uur personal training op maat.

Losse sessie

Nog niet zeker van je commitment? Neem het dan stap voor stap. Voor 67€ kan je een losse PT sessie boeken ‘no strings attached’. 

Beurtenkaart

Plan vooruit en haal die doelen! Per 10 beurten kan je aan een voordelig tarief instappen. 600€ voor 10 beurten. 

Full package

Heb jij meer nodig dan PT sessies alleen? Wij gaan graag in gesprek om een plan op maat uit te werken!

Aan de slag

Klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten en samen met een team van experts aan je gezondheid te werken? Wij staan voor u klaar.

Begeleiding

Gezondheid is een werkwoord. Wij ondersteunen jou graag bij een gezonde levensstijl zodat je het hele jaar door goed in je vel zit.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor jouw kathedraal van een lichaam? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS