Performance coaching

Schreef je je onlangs in voor de 10 miles of liet je je overhalen voor de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker? Wil je (beginnen) triathlonnen of gewoon volledig je grenzen verleggen met een een Ironman? Kortom: ben jij een recreatieve of competitieve atleet en wil je graag alles uit je sportprestaties halen? Dan zit je hier aan het juiste adres. Onze performance coach Jordy begeleidt je naar je sportieve doelen met een correcte, gezonde, wetenschappelijke en vooral persoonlijke aanpak.

Wat hebben wij te bieden?

 • Trainingsbegeleiding
 • Bikefitting
 • Inspanningstest

Hoe kunnen wij helpen?

Een totaalformule voor zowel recreatieve als professionele atleten, die ieder hun persoonlijke doel willen bereiken.
Gepersonaliseerde trainingsbegeleiding, op jouw maat gemaakt en geleverd door een gekwalificeerde coach en expert? Dat is performance coaching bij Jordy, waar iedereen op de juiste plaats zit. Niet gewoon een trainingsschema, maar een totaalpakket waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke (gezins)omstandigheden, trainingsmogelijkheden, sportieve voorgeschiedenis, mentale aspecten, etc. Wat je doel ook is, óns doel is om je op een gezonde manier richting de finish te loodsen.

Coaching Lopen

Voor iedereen die Start to Run kotsbeu is, maar evengoed voor wie graag op de volgende (halve) marathon dat persoonlijk record aan diggelen loopt.

Coaching Fietsen

Verhoog je algemene fietsniveau, of werk toe naar een competitief fietsdoel.

Coaching Triathlon

Van je eerste sportieve stappen in de triathlon tot je zoveelste (en liefst snelste) Ironman? Wij helpen je graag verder!

Elite coaching


€510/kwartaal of €190/maand

Dagelijks contact

Dagelijkse trainingsrevisie waarbij de voorbije trainingen worden geanalyseerd en opgevolgd

Wekelijks trainingsschema

Inclusief 10% korting op diensten

TrainingPeaks account

Coaching


€330/kwartaal of €130/maand

Wekelijks contact

Wekelijkse trainingsrevisie waarbij de voorbije trainingen worden geanalyseerd en opgevolgd

Maandelijks trainingsschema

Inclusief 10€ korting op diensten

TrainingPeaks account

Waarom werken wij samen met Jordy?

Jordy is niet zomaar bewegingswetenschapper. Dankzij zijn jarenlange ervaring als wielrenner – op dit moment is hij trouwens nog steeds professioneel actief – weet hij als geen ander hoe je de theorie moet koppelen aan de praktijk. Dankzij zijn persoonlijke aanpak is hij de ideale trainingspartner om zowel recreatieve starters als professionele atleten richting hun sportieve doel te begeleiden.

Hoe gaan we te werk?

 • STAP 1: INTAKE
  De eerste stap is altijd een kennismakingsgesprek. Het ideale moment om elkaar te leren kennen en een plan van aanpak uit te stippelen dat het best bij jou en jouw doelen past.
 • STAP 2: START
  Klaar om er een lap op te geven? Dat doen we met een inspanningstest. Op die manier brengen we je conditie in kaart en kunnen we heel gericht gaan trainen volgens de juiste zones.
 • STAP 3: COACHING 24/7
  Als coach zijn wij altijd beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Zo garanderen we de juiste opvolging. Via een online platform kunnen we bovendien continu data analyseren en eventueel bijsturen waar nodig.
 • STAP 4: OPVOLGING
  Bij ons ben je nooit een nummer. Doorheen het traject volgen we je vooruitgang nauwgezet voor de beste opvolging en persoonlijke begeleiding.
 • STAP 5: HET DOEL
  Met een duidelijk plan je doel halen, niets voelt beter!

Onze performance coach

Sorry, no posts matched your criteria.

Aan de slag

Klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten en samen met een team van experts aan je gezondheid te werken? Wij staan voor u klaar.

Begeleiding

Gezondheid is een werkwoord. Wij ondersteunen jou graag bij een gezonde levensstijl zodat je het hele jaar door goed in je vel zit.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor jouw kathedraal van een lichaam? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS