Vrij sporten

Wil je graag sporten op een moment dat het jou past? In een prachtige omgeving en enkel met de beste materialen? Dan hebben wij goed nieuws: met onze abonnementsformule kan je zo veel en zo vaak als je wil gebruik maken van onze fantastische ruimte.

Wat bieden wij je NIET

  • Een overvolle, drukke fitness vol bezette toestellen
  • Zweterige patsers die alle spiegels innemen
  • Knallende TL-lichten en een muffe zweetgeur

Sporten (met begeleiding) op maat

Onze lichtrijke ruimte is uitgerust met de beste materialen en elke dag (jawel: 7 op 7) toegankelijk tussen 6u ‘s ochtends en 23u ‘s avonds. Uitkijken over de prachtige groene omgeving terwijl je jezelf in het zweet werkt? Of je nu liefst zelf aan de slag gaat of je liever laat begeleiden – wij staan graag voor je klaar met wetenschappelijk onderbouwde ondersteuning: het kan allemaal. Zo wordt sporten geen opgave, maar net een moment om naar uit te kijken. Geen patsergedrag, wél een portie welverdiende me-time.

Rookie

Wil je wel (iets) aan je gezondheid, maar weet je nog niet zeker of dat nu echt fitnessen is? Ons twijfelpakket is de uitgelezen manier om het te proberen. Ga voor een proevertje met 12 weken aan € 195 (dat is € 65 per maand).

Ready, set, go!

Aan je motivatie ligt het niet, maar de uitvoering laat voorlopig nog te wensen over? Met ons ready set go-pakket hou je het sporten deze keer wél vol. Reserveer alvast 24 weken sportplezier aan € 300 (of € 50 per maand).

Topatleet

Jij gaat meteen voor langdurige resultaat. Geweldig idee, en daar willen we je graag bij helpen. Zo krijg je maar liefst 52 weken sportfun (én een topconditie) aan € 600 (of € 50 per maand). Dat zijn dus 4 weken gratis én je krijgt een jaar lang gratis lichaamssamenstellingsmetingen. Zo kan je nauwgezet je vooruitgang opvolgen.

Aan de slag

Klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten en samen met een team van experts aan je gezondheid te werken? Wij staan voor u klaar.

Begeleiding

Gezondheid is een werkwoord. Wij ondersteunen jou graag bij een gezonde levensstijl zodat je het hele jaar door goed in je vel zit.

Blijf op de hoogte

Zorgen voor jouw kathedraal van een lichaam? We delen onze kennis graag (maar niet te vaak, beloofd).

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS